Mycket kan man hitta på internet!Har varit nere i badhusparken hela eftermiddagen. Njutit i en solstol tillsammans med Alexandra och Emma. När jag kom hem satte jag mig vid datorn och surfade en stund, och titta vad jag hittade, ett foto på familjen Eliasson-Olsson. Tittar man riktigt noga ser man att Håkan har på sig en mössa som jag har gjort! 🙂 Är du uppmärksam lägger du säkert märke till att katten är spegelvänd på den undre bilden. Kameran i min dator gör så…

(Visited 14 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.