MÖSSA TILL LINDA K
Linda har fått sin mössa och så här ser den ut på. Hoppas det var okej att jag stal bilderna från din blogg?!

http://lindalynn.blogg.se/

(Visited 19 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. linda 5 april, 2008 at 22:06

  Åh!!! Tack så himla mycket, den är helt perfekt, jag saknade den ikväll 😉 haha! Nu är ju bara frågan när jag kommer till ösund, eller främst, när jag träffar dig???

  Reply
 2. linda 6 april, 2008 at 14:00

  Jag har en idé. För det första, bor du kvar i ösund? Men iaf, om du mailar mig ditt kontonummer på lindalynnblogg@hotmail.com så kan jag sätta in pengarna för mössan där och sen om du vill skicka den så du räknar ut frakten så jag betalar den oxå eller om du kan ge den till elin eftersom det är henne jag brukar träffa när jag är inne i staden?!

  Reply
 3. Anonym 6 april, 2008 at 20:10

  Du var mig en duktig jäkel på att virka ;)! Vad kostar en mössa?

  Reply
 4. linda 12 april, 2008 at 08:38

  nej men, här var jag ja 😉 det är helt okej, jag fullkomligt älskar mössan och hela dagen har folk förundrats över hur snygg den är! Tack så mycket. Jag har inte fixa med pengarna än, har haft så mycket att göra de sista dagarna men jag hör av mig när det är gjort, i helgen!

  Reply
 5. Sara Borg 12 april, 2008 at 12:34

  Sara svarar anonym:
  Tack för komplimangen! Lindas mössa kostar 250 kr

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *