Spänna bågen

När jag anmälde mej (den 6 januari) till GöteborgsVarvet så tänkte jag att en realistisk målsättning för de 21 kilometrarna skulle vara 2 timmar. Nu med lite mindre än 3 månader kvar till start känner jag att det är dags att höja den målsättningen! Risken är annars att jag liksom nöjer mej med de tider jag gör nu och slutar pressa mej själv med fartlek och intervaller. Därför har jag idag bestämt mej för att spänna bågen – den nya måltiden är 1.55! Det är långt kvar (och många träningstillfällen) till den 21 maj.

(Visited 31 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.