Längtan

Jag är en sån som tycker att alla årstider har sin charm, men, jag måste erkänna att nu börjar jag längta efter sommar och sol. Träningen på löpband har gått långt över förväntan men nu vill jag ut i skogen. Mjuka stigar, fåglar som kvittrar, sol och värme, ge mej!!!

(Visited 16 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

3 Comments

  1. Håller med! Men på senare år har jag blivit mindre och mindre förtjust i vintern, kanske för att den har varit så otroligt kall på senare år. Men nu är det ju härligt att vara ute i snön, när solen värmer och ljuset har kommit. Men visst längtar jag också ut i skogen

  2. Hur går funderingarna kring den eventuella träningsresan är frågan?! 🙂 Europolis.es är stället jag börjat på! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.