Längtan

Jag är en sån som tycker att alla årstider har sin charm, men, jag måste erkänna att nu börjar jag längta efter sommar och sol. Träningen på löpband har gått långt över förväntan men nu vill jag ut i skogen. Mjuka stigar, fåglar som kvittrar, sol och värme, ge mej!!!

(Visited 13 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Vattenbubblan 8 mars, 2011 at 06:44

  Håller med! Men på senare år har jag blivit mindre och mindre förtjust i vintern, kanske för att den har varit så otroligt kall på senare år. Men nu är det ju härligt att vara ute i snön, när solen värmer och ljuset har kommit. Men visst längtar jag också ut i skogen

  Reply
 2. Emilia Norlander 8 mars, 2011 at 17:37

  Hur går funderingarna kring den eventuella träningsresan är frågan?! 🙂 Europolis.es är stället jag börjat på! Kram

  Reply
 3. Sara Borg 8 mars, 2011 at 18:28

  Jo, jag funderar starkt på att åka i väg till solen i april. Det känns som att jag behöver ladda batterierna nu! 🙂

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *