Resa

I går skrev jag om att jag längtar efter sommaren. Faktum är att jag längtar så mycket att jag funderar på att åka i väg till solen. I slutet av april eller möjligen i början på maj skulle passa mej riktigt bra. Jag tänker mej en vecka med massor av träning och gärna lite sol. Låter inte det som en najjs uppladdning inför GöteborgsVarvet den 21 maj?!

Barcelona… det är dit jag har fått för mej att jag ska. Så nu är det väl egentligen bara att leta flyg, boende, gym och höra mej för om jag får ta ut lite semester?!

(Visited 7 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Anonym 9 mars, 2011 at 06:37

  Perfekt uppladdning! Kör på det, tycker jag. / Mamma

  Reply
 2. Vattenbubblan 9 mars, 2011 at 17:59

  Klart du ska, så kan jag sitta hemma i mitt dyra hus och avundas 😉

  Reply
 3. Marielle 9 mars, 2011 at 18:25

  Låter som en härlig och bra idé! =)

  Reply
 4. Peter 9 mars, 2011 at 21:54

  Hmm jaa de va juh de där me semester…… 😉

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *