ÄNTLIGEN!!!

Det börjar lossna nu när det gäller farten, äntligen. Körde snabbdistans idag, 5.64km. Gick ut lugnt första kilometern för att sedan försöka trycka på lite. Var ute i 29.32 minuter så det blev i snitt 5.14, men snabbaste gick på 4.25. GÖTT!

(Visited 10 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Erika 4 maj, 2011 at 19:28

  Är imponerad över din träningsdisciplin. Kommer gå lysande för dig i sommar!
  Kram Erika

  Reply
 2. Sara Borg 5 maj, 2011 at 16:09

  Mmm, men jag måste erkänna att jag inte riktigt är där jag vill och hade tänkt vara just nu vad gäller formen. Jag har dock bestämt mej för att inte hänga upp mej på det utan nu är det som det är, jag har tränat hyffsat bra och om drygt 2 veckor är det dags för GöteborgsVarvet. Tiden kommer inte att bli vad jag tänkt, men det är inte hela världen. Tack Erika och ni andra som har stöttat mej på vägen hit! <3

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *