Mål

Ett mål jag har nu är alltså att bli snabbare. Jag kommer inte att träna mer än jag gjort under våren utan annorlunda. Intervaller och backträning kommer att få större utrymme och igår började jag med första kvalitetspasset. Var i Söderhamn på jobb och letade upp lämpligt litet berg/kulle med en slingrande grusvägg upp till en mast på toppen. Värmde upp med ca 10 minuters jogg och körde sedan 5 gånger upp och ner för backen så snabbt jag orkade för att avsluta med 10 min jogg tillbaka till parkeringen. Passet tog ca 45 minuter totalt.

(Visited 19 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.