Lårkaka

Framsidan av mina lår (mest det högra) är blått, svullet och väldigt väldigt ont. (Bilder kommer men jag orkar inte ladda över dom från kameran just nu). Sviterna efter två dagars jetskiåkning förra helgen blev inte direkt bättre efter två dagar den här helgen. I kväll har jag surfat runt på nätet och letat skydd. Hittade efter mycket om och men lårskydd för thai-/kickboxing, så nu har jag beställt. Värt ett försök iaf, kan ju knappast bli sämre va? Vore grymt om jag hinner få dom innan midsommar.

(Visited 25 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.