Tystnad

Jag jobbar som en galning inför min kommande ledighet (torsdag-måndag) och har så gjort nu i snart 2 veckor, därav min frånvaro här på bloggen. Samtidigt som det ska bli skönt att inte jobba så önskar jag att timingen varit lite bättre. Just i helgen hade jag faktiskt väldigt gärna gjort det. Då ska nämligen det jag jobbat som en tok med i slutet på sommaren sjösättas och det känns lite tråkigt att inte kunna vara på plats… men men. Jag ska ju mysa med min mamma och förhoppningsvis göra mitt bästa millopp någonsin! Det är ju inte så illa det heller 😉

(Visited 12 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Anonym 31 augusti, 2011 at 12:54

    Eller hur, inte så illa det heller! Hoppas att det går bra med "sjösättningen", trots din frånvaro. Kram på dej, kör försiktigt hem, snusa bebis mycket, så ses vi i morgon! / Mamma

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *