Inte min dag tyvärr

Det var väl helt enkelt inte min dag idag. Efter 5-6 kilometer då jag vanligtvis brukar kunna lägga i en växel till fanns idag ingenting att ge och klockan visade bara sämre och sämre kilometertider. Det var bara att bita ihop och jogga in i mål på 48.23 minuter. Bättre lycka nästa gång, eller vad är det man brukar säga???

(Visited 6 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Vattenbubblan 4 september, 2011 at 10:25

    Jag tycker iaf att det var jätte bra jobbat!!

    Reply
  2. Anonym 5 september, 2011 at 13:28

    Jag tycker att du fixade det toppenbra, 6:e länsbo enl. ÖP:s lista, det är väl inte fy skam? Toppenväder och supergod mat. Tack för en mysig helg! Kram, kram!/Mamma

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *