Trögt att få ner frukost?

Jag har alltid gillat frukostar, vilket nån knappast missat här på bloggen, men alla gör ju faktiskt inte det. Ett tips på hur man får i sej själv och kanske ett frukostvägrande barn lite nyttigheter kan vara att göra en smoothie. Att dricka brukar ju gå lättare än att äta… Förutom frukt och bär kan man ju mixa ner nästan vad som helst. Idag slängde jag ner både flingor, fiberhavregryn, riven kokos och linfrön. Toppar med soyamjölk (mjölk, fil eller yoghurt går såklart minst lika bra). Vips så slipper man undan den där filtallriken eller gröten om man nu tycker den är jobbig!

(Visited 6 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Sara Borg 11 september, 2011 at 19:17

    Har lagt ditt tips som bokmärke, så jag ska kolla in den! Grymt jobbat idag och grattis igen. Kram kram

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *