Nya skor?!

Jag är smått sugen på att springa Salomon Trail Tour i Åre den 2 oktober (hur jag nu kan vara det efter i lördags?!). Hur som helst behöver jag i så fall nya skor. Slira nerför skutan i asfaltspjucken gör jag helst inte om. Hoppas att jag får tid i veckan att gå ner på stan och få lite tips och råd angående viken typ av skor jag bör ha. Kikade på dessa igår på nätet:

(Visited 21 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. Vattenbubblan 19 september, 2011 at 10:54

  Åhh du skulle ju ha ett par med dubbar. Prövade ett par i järpen på lundhags. Minns inte märket men det är visst DE skorna man skulle ja nu. Fredrik kanske minns märket. Lycka till

  Reply
 2. Sara Borg 19 september, 2011 at 16:09

  Mmm, dubbar vore ju bra! Då ska jag höra med Fredrik vid tillfälle, tack för tipset 🙂

  Reply
 3. erik ahlström 20 september, 2011 at 16:19

  Hej

  För Skutan Runt hade jag Salomon Fellcross, var grymma. Andra skor jag rekommenderar är Salomon Springcross som har lite mer dämp i hälen och inte lika aggressiv sula. Salomon har även en ny sko Spikecross, med dubb

  Skorna finns i Salomon Concept Store i Sthlm och några modeller på Stadium i Åre

  För mer info se http://www.salomontrailtour.se där det finns en hel del tester av skorna

  eller http://www.salomonrunning.com

  Om du vill ha med door to trail är skorna du visade på bilder Crossmax XR ett bra alternativ

  Välkommen till STT-Åre du kommer få fint grepp med dina nya skor, både uppför och nedför, jag lovar

  Erik Ahlström samordnare STT och tävlingsledare STT-Åre

  Reply
 4. Sara Borg 20 september, 2011 at 20:33

  Tack för tipsen Erik! 🙂

  Reply
 5. erik ahlström 21 september, 2011 at 06:28

  hej igen

  jo Salomon har ingen sko som heter Springcross, trött i skallen, det är tävlingen på Djurgården. Salomons succésko heter Speedcross

  lycka till med ditt val

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *