Lurad

Jag tycker att det är sjukt tråkigt att träna mage så oftast hoppar jag över det. Ni vet, man ska ju göra det i slutet av passet heter det ju, eftersom magen ska stabilisera i alla andra styrkeövningar och därför inte vara helt slutkörd. Det leder bara till att jag hela tiden tänker att jag ska avluta med mage, men så när jag är klar med det andra så skiter jag i det helt enkelt… för att jag är lite lat.

Men, så igår så tänkte jag att nu måste jag verkligen ta tag i det här. Så jag vände ordningen och la in mag- och ryggövningar på medicinboll direkt efter uppvärmning på crosstrainern. Den bästa träningen är ju ändå den som blir av, eller hur?! Så även om jag inte körde magen helt slut så körde jag ju iaf! Jag är så nöjd när jag lyckas lura min latishjärna 🙂

(Visited 16 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *