Söndag och påväg mot jobbvecka igen

Sitter och äter rester från gårdagens prottepannkisar med grädde och hallon och inser att halva söndagen också har sprungit iväg. Igår var en sån där härlig och helt stressfri lördag. Började dagen med löpning och simning med Lars och efter lunch var det familjemys på hög nivå med hockey, bus, middag, fruktsallad och massa kärlek med bästa brorsorna Vide och Nilas. Sen blev det ”emmakväll”.

Snart är det måndag igen och ännu en vecka på språng med massor av roliga (och några få mindre roliga) jobbgrejor väntar. Jag är ledig i morgon men ganska fullbokad ändå. Jag prioriterar ofta bort sånt jag inte borde på veckorna, t.ex. köpa duschgele som jag nu är utan (det är lugnt, jag har vanlig handtvål som jag kan ta så jag luktar nog hyffsat ändå). I morgon ska jag fixa det och en massa annat jag borde gjort för länge sen.

(Visited 15 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *