Dags för träning!

Jag har varit hemma och stökat på hela dagen men äntligen är det dags för träning. Tror jag drar upp till Fyrvalla och trycker av ett benpass innan middagen, mumma! Har ni tränat idag? Säg att ni varit ute i det fina höstvädret och njutit av solen för tyvärr hann den försvinna innan jag tog mej i kragen.

(Visited 12 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Vattenbubblan 16 oktober, 2011 at 17:52

  Tränat… Njäe men en promenad (vilket äri och för sig träning för mig) och njutit en hel massa av vätet!

  Reply
 2. Suzan 16 oktober, 2011 at 18:44

  inget alls, sjuk som fan 🙁

  Reply
 3. Sara Borg 18 oktober, 2011 at 20:28

  Maria, promenad räknas tycker jag!

  Suzan, det lät inte alls kul…

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *