Smygtitt

Ut med sommarens limegrönt/lila och in med rött/turkost. Nu är det höstfint i vardagsrummet! Det är en blandning av gammalt och nyköp från IKEA och Village. Och ja, det är en gammal hederlig tjock-TV man anar i bakgrunden på första bilden. Gissa om jag är mobbad för den. Den har hängt med sen julen 2003 då jag var ”nyseparerad” och fick den av mor och far i present. I just LÖÖÖV my tjock-TV 😉

(Visited 30 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

1 Comment

  1. Finfint blev det! Haha, ja tjock-TV har ju även vi, stoor, dessutom! Funkar ju felfritt, så den får väl hänga med ett tag till. Puss o kram o tack för en mysig "tjej-dag" (o Nilas, förstås) igår! Ha en bra vecka! / Mamma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.