Livet i 180

Jag tänker ofta att nu ska jag skriva ett inlägg om att leva livet i 180 blås, som det känns som om man gör ibland. Om försöken att få livspusslet att gå ihop, om när man misslyckas, om när humöret tryter, om att inte orka med sej själv och sina nära. För så känner såklart även jag. Ibland. Jag är en helt vanlig människa med vanliga problem. Men va faan. Inte nu va. Nu tänker jag sova istället. Hemma i min egen säng igen efter jobbresa. Wihoo! Natti natti!

(Visited 14 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Anonym 19 oktober, 2011 at 05:03

  Tyckte jag såg bilen i Åsn vid 19, var det du? Puss, puss / Mamma

  Reply
 2. Sara Borg 19 oktober, 2011 at 16:18

  Jo, fast jag var inte där förrän ca 21.30. Den hade inga vinterdäck så vi åkte Lindas passat. UUO:n stod i Åsarna från i måndags morse och medan vi var borta 🙂

  Nu har den dock fått på vinterskorna!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *