Lite låg

Jag har känt mej lite små-låg de senaste dagarna vilket troligen kan relateras till den där speciella veckan i månaden 😉 I vanliga fall blir jag då lättretlig och lite ilsken, adrenalin-stinn liksom. Hugger som en kobra om tillfälle ges… typ… men så känns det inte alls nu utan jag är bara låg och långsam på nåt sätt. Grubblar på allt. Helt i onödan.

I stället för att plåga kropp och själ så anpassar jag träningen efter det här. Mycket promenader och kortare (men tyngre) styrkepass. Konditionsträning får vänta till jag är pigg och taggad igen. Hur gör och mår ni på lingonveckan? Jag har tagit upp det här förut men då var det dålig respons. Nån som vågar kommentera nu?

Klicka här för att läsa mitt gamla inlägg om sånt man inte pratar om 🙂

(Visited 21 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *