Alternativt träningsupplägg

Jag vill tipsa er om ett alternativt träningsupplägg som jag själv är lite sugen att prova. Anna kör 3 perioder om 2 veckor vardera där hon inleder med två veckor av lättare styrketräning med fler repetitioner, följer upp med mellantunga veckor med något färre reps och ska sedan köra två veckor riktigt tungt.

Jag tror det kan vara ett både roligt och bra sätt för att motverka att kropp (och psyke) vänjer sej vid en belastning och så stannar utvecklingen. Jag har ju kört månadsfokus nu men att ha kortare perioder (t.ex. 2 veckor) tror jag kan passa mej också. Jag har nog lättare att hålla en riktigt hög motivation under kortare tid

OBS! När du läser det här är jag på jobbresa igen och inlägget är tidsinställt.

(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *