Nu är första ljuset tänt

Det är söndag kväll och jag kan titta tillbaka på en supermysig helg i Brånan tillsammans med hela familjen. Nilas döptes igår på sin 3 månadersdag och därför var vi alla samlade. Mys! Nu ska jag alldeles snart göra i ordning lite te och äta en lussebulle 🙂

(Visited 45 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Anonym 28 november, 2011 at 06:08

  God morgon! Ja visst har det varit en fin o mysig helg. (Visserligen lite trångt, men allt går ju!) Tack för helgen o ha en bra jobb- o träningsvecka! Pussar o kramar/ Mamma

  Reply
 2. Sara Borg 28 november, 2011 at 20:03

  Äää, finns det hjärterum finns det stjärterum. Jag gillar det!!! Nästa gång sover vi gärna på madrasser i TV-rummet som vi brukar. Vi borde ha två på förvaring uppe tycker jag. Har vi några gamla eller ska jag försöka fixa nya? 🙂

  Reply
 3. Elin 3 december, 2011 at 21:16

  Köp nya ! 🙂

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *