Inte som jag tänkt mej

Den här dagen blev inte alls som jag hade tänkt mej. Träningen i nya rosa strumpor blev försenad men gick bra ändå. Löpband 12 km och sen benstyrka för att kräma ur det sista ur mina tandpetare till ben. Jag försöker bygga på dom lite men har dåliga gener för det… Slanka spiror har jag ärvt av kära mor.Av mor fick jag förresten god mannagrynsgröt med smöröga idag. Det var ett plus. Ett minus var att jag inte hann träffa bästa brorsorna som jag hade hoppats. Nåväl, det får bli en annan dag.Tillbaka till träningen. Jag sprang i mina adidas idag då jag upplever att de ger ett något bättre stöd än mina fastwitch. Tänkte att det kanske skulle vara bra då jag sprang lite längre.

(Visited 29 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.