Garanterad träningsvärk?

En fördel med att träna på olika ställen (blir så när man reser i jobbet hela tiden) och förutsättningarna kan vara väldigt olika från dag till dag är att få träningspass blir det förra likt. Jag får liksom automatiskt variation i träningen vilket motverkar att min kropp vänjer sej vid en viss belastning.Det finns självklart många nackdelar också, vilket jag skrivit om förut. T.ex. är det svårt för mej att följa träningsprogram men just idag vill jag lyfta fram det som är positivt. Så som jag la upp styrkepasset idag har jag inte kört förut och jag var riktigt darrig i armarna på slutet. Jag körde lite olika kombinationer för överkroppen med hyffsat lätta vikter och många repetitioner. Nu förväntar jag mej träningsvärk i morgon… GÖTT!

(Visited 25 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.