Långpass

Jag är mycket nöjd efter helgens två löppass, som för övrigt är dom enda jag sprungit den här veckan. Jag ligger som sagt lite efter med just löpträningen.Hur som helst, tillbaka till dagens löppass. Jag fick pinna på lite sista kvarten för att nå 20 kilometer, men det var inga problem för benen var pigga. Jag hade löpbandet inställt på strax under 6 min/km redan från start, men eftersom jag sänker farten och går en gång i kvarten då jag dricker fick jag avsluta i strax under 5 min/km. Det mina damer och herrar orkar jag knappt komma upp i när jag totalt springer 5-6 kilometer, men att öka till det efter 17 kilometer "uppvärmning", det var inga som helst problem – snacka om att jag är en slow starter!!!Summa summarum: 2timmar, 20.06km

(Visited 14 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Sara Borg 6 februari, 2012 at 11:59

    Tack! Jag känner mej rätt nöjd faktiskt, men aj så trötta mina knän är idag.

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *