Bra beslut

Jag är fånigt förtjust i mina "stora" lår just nu och bjuder därför på en bild från förra eller förrförra veckan då jag först upptäckte att det putar litegrann…Rosa långärmad tröja från Nike, tights i 80-tals lila (syns inte riktigt på fotot men dom är ganska skrikiga) även dom från Nike. Strumpor från Seger och skor Saucony. Alltså förlåt men mina pinnar har aldrig varit särskilt pigga på att bygga på sej så jag passar på att njuta allt jag kan.Hur som helst, idag är det måndag och vilodag. Jag är skönt trött i kroppen med träningsvärk i armar och bröst efter lördagens styrkepass och trött i knäna efter långlöpning i går. I morgon är det jobbresa igen. Jag har fattat ett bra beslut som innebär att jag nu försöker boka en kontorsdag på måndagar och avresa på tisdagar. Förut har jag åkt måndag vilket inneburit att jag varit stressad och på dåligt humör varje söndag i flera månader känns det som. Alltså jag har inga problem med att jobba borta, men förberedelserna med tvätt och packning utöver själva arbetsplaneringen är inget jag mår bra av att pyssla med på söndagar. Tack och lov för att jag har ett sånt jobb där jag själv kan lägga upp arbetet ganska mycket efter hur det passar för mej.Nu säger jag god natt och kryper ner under täcket!

(Visited 23 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Vattenbubblan 6 februari, 2012 at 21:18

    Smart där med kontorsmåndag! På mitt jobb försöker vi också styra resandet till tis-tor!

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *