Bloggar gammal bild

Jag ligger på hotellrummet och går igenom albumet i telefonen. Hittade den här bilden på två sötnosar så jag tänkte att jag får väl bjuda på den istället för nåt färskt.Det blev jobb sent i kväll men jag har pumpat 10 x 10 st armhävningar + 30 st extra som final, dvs 130 armhävningar totalt med kort vila mellan varje. Alltid nåt iaf, då den bästa träningen ju som bekant är den som blir av.Jag brukar nästan aldrig göra armhävningar annars tyvärr, trots att jag ofta tänker att jag borde… Det gick smidigt att ta ur linser, tvätta ansikte, smörja, borsta tänder osv i varje vilopaus. Träning plus göra mej klar för natten i superset liksom.

(Visited 11 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.