Fredagsfläta

Nåt som jag lägger väldigt lite tid på är mitt hår. Det ska gå snabbt och lätt på morgonen och allra helst sover jag i min Lilla My knut och går till jobbet exakt så som jag la mej i sängen kvällen innan… Ja, sån e jag, inget att hymla om. Igår kväll var jag dock tvungen att tvätta håret så efter en natt med blött, utsläppt hår så såg jag ut som en pudel i morse. Funderade en sekund eller så på att ta fram plattången för att iaf få bukt med luggen men insåg att det snabbaste bara var att dra ihop kalufsen i slarviga flätor. Så här efter nästan hela dagen har gått så tycker jag fortfarande att jag ser hyffsat respektabel ut.

(Visited 15 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Vattenbubblan 23 mars, 2012 at 15:51

    Du e ju alltid supersnygg i håret. Jag lägger också alldeles för lite tid på mitt hår… Och det syns. Ska snart ta tag i det…hm igen. Skulle behöva en frisör som kom varje morgon, synd det inte är Rut eller kanske Rot avdrag på det 😉

    Reply
  2. Sara Borg 24 mars, 2012 at 15:19

    Tänk att få kliva upp, duscha och sen sätta sig i en frisörstol med en kopp möra-kaffe medan man blev mejkad och fixad innan jobbet 😉

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *