Back in the gym

God morgon! Jag är tillbaka i stan och även på gymmet. Jag har hjälpt Lars lasta skotern på morgonen och drog i väg på ett träningspass direkt efter det. Skön start på sista påsklediga dagen. Jag har lite bekymmer med mina fotleder, framförallt den vänstra. Jag har slarvat med både rörlighets- och styrketräning för vaderna senaste månaden vilket säkert gör mej sämre rustad för långlöpningarna. Tänkte försöka bättra mej med start idag. Benstyrka står på agendan!!!

(Visited 19 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.