Vad har du druckit idag? Samma som i går morse, dvs vatten, smoothie och KAFFE! Vad var det senaste du åt? Ett kokt ägg och 4 skivor bacon Vad tränade du senast? Överkroppsstyrka på Golds Blå Center Vad ska du träna nästa gång? Idag måste det bli ett långpass löpning. Jag har inte sprungit långt sen långfredagens pass med Emil och Fredrik så nu är det verkligen på tiden. Favoritmat just nu: Lasagne med köttfärs och zucchini Det här åt jag till middag igår: Pannkakor gjorda på ägg, mandelmjöl, fiberhusk, riven kokos, soyamjölk och lite salt. Till det serverades vispad grädde och färska jordgubbar. MUMS! Dagens väder: Sol och blå himmel (än så länge) Mina tävlingsplaner sommar 2012: ”Spring en mil vinn en bil” i Östersund i slutet på maj, Stockholm Marathon 2 juni, kanske St Olavsloppet och Vasastafetten om man kvalar in i nåt lag och sen Tjejmilen i början på september

(Visited 13 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *