Kommer ni ihåg Cooper?

I skolan brukade vi varje år tvingas springa Coopers, ett löptest för att se hur vi låg till kondidionsmässigt. Nu har det ju gått några år sen man gick ut nian… hmmm… host host typ 15 år eller så host host… och jag hade glömt han den där cooper. Nu såg jag det här inlägget hos AXON och blev sugen att prova igen.

Tänk om den 14-åriga versionen av mej själv hade läst det här. Ja, jag vet inte. Kanske hade jag gått och dött direkt eller så hade jag varit stolt, jag vet inte. Hur som helst, var finns en lämplig löparbana (ovalbana) i Östersund? Det känns smidigast att utföra testet på en sån. Löpband funkar ju också men jag vill helst springa på känsla i kroppen utan att hela tiden se hur snabbt/långsamt det går. Utomhus var som helst går ju fint det också, men kanske vill jag ha det så där som på skolgympan?!

(Visited 8 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *