Hormoner

Om det här stämmer hade det varit lämpligt med ett marathon idag och inte om två veckor. Men men, man kan inte få allt.

Vid frukostbordet i morse tycker L att mitt humör inte är det bästa och undrar när mensen ska gå över egentligen, är det om 3 dagar ungefär? På tisdag säger jag tvärsäkert och det är ju tydligen om 3 dagar. Tur nån har koll. Sen börjar han fråga om det här med prestation och mens (som jag skrivit om här förut) och jag surfar runt lite. Ovanstående länk kommer upp och där står att kvinnans fysiska förmåga är bäst under menstruationscykelns två första veckor. Det kanske förklarar varför det blev pers i antal dips igår?!

(Visited 11 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Elin 19 maj, 2012 at 09:52

    Sv: köp ett våffeljärn!!

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *