Ännu en fantastisk dag

God morgon! Det är återigen helt fantastiskt väder här i Östersund – haha, vilket skämt! Regn…. Bläää. Jag som ska springa sista långpasset inför maran idag. Nåväl, är det inte bättre efter lunch så springer jag väl på löpband.

Egentligen tycker jag att det är ganska skönt att springa i regn, men 3-3.5 timme kall, det står jag helst över känner jag.

Appropå maran så har jag kommit fram till att den här sport-bh'n ska med. Min bästa just nu och jag har aldrig fått skavsår på långpass av den. Långa tights har jag också ett par bra från Nike som funkar men om det blir varmt så borde jag skaffa shorts eller nåt?! Hmmm, får ta tag i det snarast så att jag hinner testa dom..

(Visited 14 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *