Rehab för höften

Klicka här för att lära dej allt om bokstäver och musslor, ja, det är alltså dom två rehab-övningar jag började med igår och ska köra nu i 7 dagar. Jag läste det här nån vecka innan maran och tänkte att det är nåt för mej och min dåliga ländrygg. Vågade dock inte riskera nåt innan loppet så jag började aldrig med dom… Hmm… Lovade även mamma att jag skulle lägga ut länken så att hon kunde köra detta. Marathon-Mia som tipsar har nämligen problem med nervklämning i ländryggen (precis som mamma). Så mamsen, nu kör vi tillsammans i 7 dagar och sen utvärderar vi, är du med?

(Visited 9 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Anonym 10 juni, 2012 at 18:27

    Okej. (kanske funkar för benet oxå, man vet ju aldrig) /mamma

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *