Trekken stulen


Min cykel blev stulen idag mellan kl 15.45 och 16.00 utanför Golds Gym Tegelplan i Östersund. Jag var in en snabbis på ICA Blåcenter och hade låst fast cykeln i ett cykelställ. När jag kom ut var både cykel och lås spårlöst borta. Det rullar nog inte särskilt många sånna här i stan så har du sett en får du väldigt gärna kontakta polisen på 114 14.


3 svar till “Trekken stulen”

  1. Ja, jag är riktigt riktigt less och ledsen. Nu när höften är som den är har ju cykeln varit räddningen för att ändå kunna träna kondition ute. Jag har ju försäkring så det kommer att lösa sej med ny cykeln. Tyvärr är det slut på den där modellen och 2013 års modeller kommer in först i slutet på juli… Jävla skit på ren svenska!!!

  2. Skit, skit, skit! Hur gick det med "bokstäver o musslor"? Jag genomförde 6 dagar o det kändes helt okej. Puss o kram /mamma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.