Trekken stulen

Min cykel blev stulen idag mellan kl 15.45 och 16.00 utanför Golds Gym Tegelplan i Östersund. Jag var in en snabbis på ICA Blåcenter och hade låst fast cykeln i ett cykelställ. När jag kom ut var både cykel och lås spårlöst borta. Det rullar nog inte särskilt många sånna här i stan så har du sett en får du väldigt gärna kontakta polisen på 114 14.

(Visited 7 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Anonym 18 juni, 2012 at 07:50

  Meen, att vissa inte kan skilja på mitt o ditt!!!! Trist! /mamma

  Reply
 2. Sara Borg 18 juni, 2012 at 16:59

  Ja, jag är riktigt riktigt less och ledsen. Nu när höften är som den är har ju cykeln varit räddningen för att ändå kunna träna kondition ute. Jag har ju försäkring så det kommer att lösa sej med ny cykeln. Tyvärr är det slut på den där modellen och 2013 års modeller kommer in först i slutet på juli… Jävla skit på ren svenska!!!

  Reply
 3. Anonym 18 juni, 2012 at 17:07

  Skit, skit, skit! Hur gick det med "bokstäver o musslor"? Jag genomförde 6 dagar o det kändes helt okej. Puss o kram /mamma

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *