Utvärdering rehab

Tack mamma för påminnelsen, här kommer mina tankar runt rehabövningarna:

Idag är 10:e dagen i rad jag kör alfabetet och musslan. Sen ca 3 dagar tillbaka kombinerar jag övningarna med stretch av höft-, sätes- och lårmuskulatur i direkt anslutning då det på mej tycks ge bäst resultat.

Om jag har ont, som t.ex. i lördags då jag fick sota för fredagens löptur, så gör jag bara mitt program och vips är smärtorna borta. Sen kunde jag dansa hela natten lång på 30-årsfirande. Eller, ja, hela kvällen iaf. Helt utan problem eller bakslag dagen efter.

Nu fortsätter jag ett tag till och ser hur jag upplever efter nästa springtur. Allt verkar ju gå åt rätt håll så kanske ”vågar” jag publicera lite tävlingsmål här snart. Håll tummarna!

(Visited 15 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *