Radarpar


Ha! Nu är morgondagen räddad! Det såg lite mörkt ut för en stund då jag insåg
1. Jag har ingen bil. Min passat är såld och min jetskibil är på verkstad. Craftern är inte ett bra alternativ (sååå lång) i den trafiksituation som brukar uppstå.
2. Jag hade ingen som kunde köra bilen som jag ändå inte hade. Lars hade inte möjlighet att följa med.
Men så ringde Emma och sa att jag kunde låna min gamla V40 av henne. Sen ringde Fredrik och sa att han också tagit på sej att springa en sträcka för ett annat lag och att han var i samma sits som mej. Dvs utan bil och chaufför. Så nu löser vi det åt varandra plus att vi tar med cyklar så vi kan hojja också. Det kommer att bli grymt bra det här 🙂


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.