Dagen efter


Jag funderade en del i går kväll och insåg till min förtjusning att det nog inte är hela 5 min snabbare jag måste bli. Banprofilen på loppet i går är mycket tuffare än Tjejmilenbanan som jag hoppas kunna göra på 45 minuter. De dryga 48 som jag hade förra året om jag minns rätt hade jag nog kunnat slå i går. Kanske motsvarade gårdagens lopp också ca 48 min på en plattare bana?! Men faktum kvarstår så klart ändå, jag måste bli snabbare. Receptet stavas intervallträning! Nu måste jag ta mej i kragen och får inte slarva. Jag får heller inte slarva med uthålligheten. Långpass långpass långpass. Tror dock det räcker med ca 15-17 km/pass nu.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.