Kaffepaus i Sollefteå


Personlig utveckling?!

1. Jag har sällan kjol eller klänning, helt enkelt för att jag känner mej obekväm i det. Jag tänker ändå att det säkert är en vanesak och har därför bestämt mej för att den här sommaren försöka ändra på det. Hela midsommarhelgen övade jag och även igår. Idag är det byxor på dock.

2. Jag har sällan mitt hår utsläppt. Jag har fått för mej att det ser ut som om jag har löshår. Det är ju inget fel på extensions, jag har själv haft det, men man vill ju inte att nån ska tro att man har det när så inte är fallet liksom. Anledningen till att man kan få för sej det är att mitt hår har två strukturer. Överhåret är lockigt, strävt och därmed ganska risigt (ärvt av pappa), medan underhåret i princip är rakt, glansigt (ärvt av mamma). De långa, raka testar som hänger ut under ser alltså inte ut som om de växer på mitt huvud… Hur som helst, i går och i dag övar jag på att ha utsläppt. Bildbevis ser ni här.


Ett svar till “Kaffepaus i Sollefteå”

  1. Övning ger färdighet, sägs det ju, så öva på du! 🙂 /mamma (kör försiktigt när du är ute på vägarna)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.