På plats i Umeå


Japp, den här veckan inleds alltså med arbete i Umeå. Lite småfix under dagen och vi är såpass på banan att jag kunde lämna kontoret kl 18. Ska pyssla med en del rapportering i kväll, men annars så är det lugnt.

Nu sitter jag och funderar på träning. Jag hade tänkt cykelintervaller på hotellgymmet för att inte fresta på höften för hårt nu när jag just kommit i gång med löpning igen. Dock är det strålande solsken ute så det kanske blir en promenad i stället!? Jag vet inte… Hur som helst ska jag dricka upp min kopp kaffe och surfa runt lite på träningsbloggar först. Jag blir alltid så taggad av det.

Har ni läst om Fotrallyt förresten? Om inte så googla. Vilken grej alltså. Att gå i typ 2 dygn i sträck. Snacka om hårt pannben och bra fötter. Ett ultralopp på 10 mil framstår helt plötsligt som en baggis. Fast det är det såklart inte, men ändå.

På måndag är det tänkt att jag ska gå på semester. Det är med skräckblandad förtjusning jag tänker på det. Jag minns inte senast jag hade semester längre än en vecka. Jag tror att det kan ha varit 2006?! Alltså, jag har självklart haft semester, men jag har delat upp det och tagit en vecka lite då och då. I år är dock planen att ta 4 veckor i sträck… Det var ursprungligen tänkt att jag även skulle ha varit ledig förra veckan, men då Lars semester sköts upp till att starta i dag, samt att en Umeå-kollega tog semester så drog jag in min. Denna vecka är det dock rapportering så nu är det arbete för fulla muggar.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.