Stå tillbaka


Den här veckan hamnar allt utom jobbet lite i skymundan. Familj, vänner, träning och bloggen får stå tillbaka. Nu är det dock bara en arbetsdag kvar. Jag kör så att det ryker ända in i kaklet. I morgon kväll når jag fram 🙂

Jag har nyss varit ute på ett backintervallpass. Tröttheten var stor när jag strax efter 19 lämnade jobbet, men jag kände att jag behövde komma ut. Dryga 12 timmar på kontoret gör mina ögon röda, huvudet mosigt och kroppen tung. Frisk luft är bästa medicinen och idag blev det äntligen av. I går kväll (slutade då närmare kl 20) prioriterade jag att laga och äta mat med min kille eftersom jag varit borta och kvällen innan det körde jag ju bil och kom hem sent.

Intervaller är lätta att genomföra när man är psykiskt matt (tycker jag) eftersom man ju får vila mest hela tiden. Själva ansträngningen är förhållandevis kort. Jag sprang totalt ca 8,5 km idag varav 5 x backe 120 m (i Björkbackaparken) och 3 x backe 400 m (till Arctura). Mmmm va bra jag mår nu! Nu är jag både pigg och trött. Fast trött på ett helt annat vis än innan. Huvudet är klart och ”rent”.


Ett svar till “Stå tillbaka”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.