Bra start


Jobb till strax före 19 igår kväll och sen middag på uteservering med fina syster Mini. Biffstek (som smakade ljuvligt faktiskt) med sallad, coleslaw och sås, mums. Sen promenerade vi sakta hemåt i kvällssolen och drömde om jetskiåkning i finväder idag.

Nu blev det inte riktigt som vi tänkt oss… Det regnar. Men men, vi började iaf enligt plan, dvs med att hon dök förbi oss på megafrulle i morse innan hon traskade vidare till jobbet. Sen ringde Vide och meddelade att ”mommas DVD jyyyykey (ryker)” så nu har jag varit förbi Elgiganten och köpt en ny. Det är skönt med ledighet även om det regnar.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.