Kvalitet vs kvantitet


Jag tror fullt och fast på att man kan nå långt med att träna 2-3 ggr/veckan så länge man tänker kvalitet före kvantitet. Om man noga planerar sin träning och kör 100 % på varje pass. En ny blogg där ni kan hitta mycket inspo för att köra effektiv träning är den tighta bloggen.

Själv är jag lite för slö just nu. Jag tar dagen som den kommer, tränar det jag är sugen på och ibland handlar det mer om att röra på mej efter en lång dag av arbete än att prestera på max. Nu när det är semester ska jag dock försöka tänka om. Jag är sugen på att planera lite och följa ett upplägg i några veckor. Jag inspireras av den tighta bloggen!!!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.