Möjligheter


Att ha semester i kombination med att vara ”skadad” (syftar på balansrubbningarna) ger möjligheter och tid jag från början inte tänkt på. Nu har jag i 2 dagar kunnat ägna rätt många timmar till att planera ett projekt som jag och syster har. Nya ideér kommer upp i huvudet hela tiden och jag tankar ännu mer inspiration genom att läsa böcker av typen ”Vägen till din första miljon” och lyssnar på entusiastiska amerikanska företagsledare i min iphone. Med inspiration från många olika håll kan vi på sikt bygga vårt eget koncept och detta kommer att bli så himla grymt! Vad gör ni en dag som denna?


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.