Dagens test


I dag var det dax för mig att testa MTB igen, vilket alltså var mer än två veckor sedan sist. Det var inte riktigt lika positivt som gårdagens joggingtest, men ändå godkänt. Så länge jag bara behöver titta rakt fram är det inga problem, men i trafiken behöver man ju ibland även vända sig om, vilket fungerade lite mindre bra. Jag valde därför att mest cykla grusväg eller stig och då gick det problemfritt. Skönt också att lufta benen lite för jag kände mig stel i morse efter gårdagen, det är som bortblåst nu. Precis som på långpasset var dagens övning lugn och utan prestationskrav. Jag körde med pulsband och snittade på 122 men kom upp i 156 som mest i nån backe.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.