En bra bit kvar

Ja mina damer och herrar, vad ska jag säga? Nu har jag provat att springa ett distanspass, dvs ett pass i jämn fart utan vilopauser. Milen passerades efter ca 55 minuter så det är med andra ord en bra bit kvar ner till min justerade målsättning på sub 50. Men men, jag försöker tänka positivt och att jag ska vara glad över att jag ens kan springa igen. Kondition är färskvara så det är ju inte konstigt egentligen. Jaja, 12.2 km fick jag ihop idag på tiden 1:06:43. Förresten, jag mötte min gamla gympalärare Janne Magnusson på rundan. Det struntar väl ni i, men jag tyckte det var kul iaf.

(Visited 25 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

1 Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.