Ett tappert försök


Jag fortsätter på det som från början var ett försök att nå sub 45 på Tjejmilen via att överhuvudtaget kunna ställa upp i loppet till att nyss landa i målsättningen att kunna komma runt sub 50, dvs nånstans i trakterna av förra årets resultat (48-nånting?!). Jag har kunnat jogga två gånger nu efter huvudskadan och i kväll tänkte jag göra ett tredje försök som jag hoppas ska fungera lika bra som de två tidigare. Håll tummarna för mig är ni snälla… Jag ska bara smaska i mig lite jordnötssmör (kan inte ha sånt gott hemma för jag har svårt att låta bli det) och en slurk kaffe först.


3 svar till “Ett tappert försök”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.