Högt energiintag


Efter en alldeles för stor middag med sill, ägg, räkor, röror, rökt kött, sallad, fläskfile med grönpepparsås, mera sallad, coleslaw, kaffe och vispad grädde, så är jag proppmätt. Dålig tajming med tanke på att jag ska uppsöka hotellgymmet nu i kväll, MEN Scandic har sommarbuffe och jag kunde inte så emot. Jag tänkte att det kostade ju lika mycket som att ta en rätt från menyn så varför inte? Men grejen är ju den att jag hade blivit mätt på bara en portion. Jaja, jag har ett högt energibehov så för den delen så kan det kvitta. Pulsklockan visade på minus närmare 1000 kalorier efter löpningen i går kväll så nog behöver jag fylla på. Det hade bara varit trevligare om jag kunnat sprida ut det jämnare över hela dagen kanske 😉


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.