På hemväg!


Då lämnar jag ett soligt Örnsköldsvik för denna gång och åker hemåt igen. Borta bra men hemma bäst! Med mig från gårdagens tabata tar jag träningsvärk, och gissa om jag är glad. Det var ett tag sen jag fick det i överkroppen. Det gäller verkligen att variera sina pass, det är ett som är säkert.

Nu är det snart helg hörrni! Ska ni träna i helgen och i så fall vad? Jag tänkte försöka springa ett pass i morgon, men i kväll blir det vila och fredagsmys!


2 svar till “På hemväg!”

  1. Nej ingen träning i helgen då jag har fyllt veckans kvot. Men i morgon ska vi till fjällen, blir ju att gå lite och bära men säkert inte så mycket eftersom GG också ska gå. På måndag blir det rygg och axlar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.