Dagen mitt i veckan


Onsdag, tänk att halva arbetsveckan snart har passerat! Det innebär ofrånkomligt att vi närmar oss lördag och löpartävling i terräng. Normalt sett gillar jag inte korta sträckor för jag brukar ha svårt att få upp farten då. (Stockholma maraton är ett bra exempel, jag snittade ca 6 min/km första milen, men sen kom jag i gång och låg bitvis under 5 min/km). I går kväll började dock en tanke gro om att det skulle vara lite kul att springa typ 4-6 km och se hur det går. Det var länge sedan jag tävlade på en sån distans… Jaja, det lär visa sig på fredag kväll vad det bli. Jag har bestämt mig för att det ska bli kul oavsett 🙂


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.