En annorlunda dag


Jag är på resa igen och trots att det är vanligt så blev den här dagen ganska ovanlig. I stället för att åka direkt i morse så skulle jag jobba på kontoret till lunch. Det visade sig i praktiken att det blev till strax efter kl 14, och då jag skulle dra i väg kände jag att jag kunde vända lite på planen. Jag drog till gymmet i stället och rev av ett snabbt styrkepass med droppset för överkroppen, en dusch och sen strax efter 16 så styrde jag bilen mot Söderhamn. Landade på hotellet efter 20.00 och kunde då käka middag i lugn och ro och bara slappa. Skönt. Nu är jag på plats och laddad inför ett tidigt möte i morgon. Bra, men som sagt lite bakvänd dag!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.