3 träningsbloggar jag rekommenderar (del 3)


Träningsglädje är självklart en blogg jag rekommenderar. Sara har en syn på träning som helt och fullt (i mina ögon) klassas som sund. Hon gillar mängdträning precis som jag, men det handlar om rörelse för att må bra och för att det är roligt. Prestationskraven är mycket små eller få.

Axon visar muskler, skriver om tung styrketräning, intervallöpning och bra-att-veta-om-kroppen. Den första kill-bloggen bland mina tips (jag menar den förste manlige bloggaren, inte att bloggen är för killar) men jag lovar er att det inte är den siste.

Mikaela är proffsboxare och PT. Hon delar med sig av sin träning och sitt pussel för att få arbete, träning och tävling att gå i hop.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.